

U prepoznatljivom beogradskom ambijentu prepunom lovačkih tajni, koji zahvaljujući izloženim puškama i opasačima, galeriji divljači i odabiru boja podseća na prirodni šumski ambijent, naši gosti uživaju u "čašici toplog prijateljskog razgovora", prepušteni oazi već zaboravljenog mira, zadovoljstva i uživanja. "Lovac" krasi opuštena domaća atmosfera sa naznakama boemije, konobari vešti svom zanatu i nacionalna kuhinja koju mnogi svrstavaju među najbolje u gradu - prava mera za kafanu.

Odličan roštilj i izvrsnost jela spremljenih po receptima iz stare Srpske kuhinje dokaz su zašto restoran Orašac nosi naziv vodeće nacionalne kuhinje u Beogradu.
Zvuci tambura i melodije starogradskih pesama nadahnuju goste da se uvek vraćaju ovom restoranu, poznatom i pod nazivom Skadarlija na bulevaru.

Kao i mnoge druge stvari u Srbiji nastala je iz:
1. Inata - da se, prvenstveno sebi a onda i drugima dokaže da se dugo nošena želja može ostvariti, iskustvo primeniti a znanje upotrebiti.
2. Ljubavi - bez ljubavi ništa nije dobro. Bez ljubavi sve je potpuno bezukusno.
3. Želje - večite želje da se bude jedinstven i prepoznatljiv.
Probrani profesionalci kod nas potvrđuju razlog svog postojanja. Svi znaju kako i šta rade jer je to ono što vole. Vi znate gde se dobro, drugačije, pravilno zadovoljava Vaša glad. Tu smo, ili dolazimo kod Vas. Vaš Ataman.

Restoran Gigo osnovan je 1998 godine kao skromna picerija.
Zahvaljujući dobrom radu, uloženom trudu i porodičnoj atmosferi uspeli smo da proširimo naš restoran tako da može da primi još zadovoljnih gostiju. Kako je vreme prolazilo, proširili smo naš jelovnik teletinom i jagnjetinom pod sačem. Još mnoga jela pravljenja po starim, porodičnim receptima, pripremana su u našem restoranu godinama, sve samo kako bi uticali na vaš ugođaj i kako bismo ugodili vašem ukusu. Kako naš moto kaže … Ko proba neće se kajati, ko ne proba kajaće se.

Hotel Etno Centar Balasevic, u kome mogu da borave i kućni ljubimci, se nalazi u prirodi, na 7,8 km od Boljevca. U ponudi je smeštaj sa brojnim sadržajima na otvorenom za goste. Objekat ima bazene na otvorenom i u zatvorenom, terasu za sunčanje i teniski teren.
Sobe su opremljene TV-om i sopstvenim kupatilom. Dodatne pogodnosti obuhvataju papuče i besplatan toaletni pribor. Iz svake sobe se pruža pogled na planinu, na bazen ili na vrt. Besplatan WiFi je dostupan u celom objektu.Gosti mogu da uživaju u obroku u taverni ili uz piće u baru, a mogu i da se opuste na terasi. Objekat ima spa i velnes centar sa saunama i hidromasažnom kadom, dok su na bazenu dostupni sadržaji akva-parka.

Matalj Vinarija nastaje na temeljima viševekovne tradicije uzgajanja vinove loze u Negotinskoj Krajini a sa ciljem nastavljanja proizvodnje vrhunskog vina sa pečatom podneblja. Porodica Mladenović-Matalj se više decenija bavi proizvodnjom vrhunskog grožđa i vina a od 2007. godine počinje projekat obnove starih vinograda i proširenje kapaciteta podruma. Naša filozofija u proizvodnji vina se svodi ja jednostavno očuvanje osobina grožđa u vino koje dobijamo iz naših vinograda.
Trenutno, Matalj Vinarija obrađuje svojih 20ha vinograda u okviru svoja tri vinogorja u rejonu Negotinske Krajine. Vinogradi Kremen, Terasa i Bukovo predstavljaju posebnu mikro celinu sa svojim specifičnostima u pogledu zemlje i klime i čine osnovu naše proizvodnje i našeg kvaliteta. Novi moderan podrum na lokaciji Bukovo u samom vinogradu može da preradi i proizvede 200 hiljada litara najkvalitetnijeg vina.

U srcu Arilja pretežno mediteranska kuhinja sa servisom na inovativan način ostaviće vas bez daha. Kreacija i sam ambijent restorana će samo upotpuniti doživljaj maksimalnog ugođaja začinjen profesionalizmom i kreacijom naših kulinarskih majstora. Vaše je da nas posetite a sofisticiran gastronomski užitak upotpuniće naša sadržajna vinska i koktel karta. Dobrodošli!

Kraljevo je konačno dobilo restoran sa kraljevskom uslugom i vrhunskom hranom koju možemo oceniti sa sedam kruna. Restoran Tramonto nalazi se u samom centru grada a svojim prelepim ambijentom već se nalazi na listi najlepših restorana Srbije. Zelenilo koje dominira u restoranu, učiniće da se u potpunosti opustite i uživate u svakom minutu provedenom u njemu. Tramonto je u gradu Kraljevu prepoznatljiv kao restoran u kome je kvalitet namirnica na prvom mestu. Na meniju se pored tradicionalnih jela, nalaze i svetski specijaliteti koji u kombinaciji sa brzom uslugom i ljubaznošću osoblja ostavljaju sve bez daha.

U samom centru Požege, novootvoreni restoran se svojim ugostiteljskim umećem pozicionirao među najbolje. Gastronomski specijaliteti za svačiji ukus, odlična ponuda vina i najtoplija atmosfera sa pogledom na sam centar grada će vas naterati da se uvek vratite na Vaše dobro poznato mesto.

Čast nam je i zadovoljstvo da predstavimo najveću platformu za zapošljavanje u ugostiteljstvu koja nudi profesionalan i stručan kadar, pažljivo selektiran vodeći računa o svim ugostiteljaskim referencama. Pored toga najpovoljnije oglašavanje za poslodavce uz razne benefite i pogodnosti.

Zaječar je konačno dobio mesto gde se spajaju ukusi na savršen način. Praćeni izvanrednom ponudom vina, sofisticiranim notama koktela, i spojem internacionalne kuhinje ovo mesto obezbeđuje užitak koji se ne zaboravlja. U duhu gde je pre skoro jednog veka trebala biti upravo ta, gradska kafana Evropa, svoje mesto je dobila pre pola godine, i pozicionirala se tako, gde joj je i mesto, na samom vrhu ugostiteljskih objekata u samom Zaječaru, a i šire.

Simbol Arilja, nalazi se na najčistijoj reci u Srbiji - Rzav. Gurmanska jela, hladno piće, šum reke, sa nepreglednim pogledom na Rzav i branu, može li bolje ?
Tradicija duga više decenija, i dalje neguje ono po čemu se Mlinarev san pamti, a to je duša i domaćinstvo. Godine prolaze, a na samom Rzavu i Arilju to ostaje. Smeštajni kapacitet do 75 gostiju, a sama terasa na reci do 200 sedećih mesta. Ponestaje nam reči, dakle sledeća destinacija, Mlinarev san.